×

Contact, feedback, verbeterkansen, wensen

Missie

Medisom is ooit begonnen met de klacht van een vriendin dat er zo weinig mogelijkheden waren om de medische sommen te oefenen. Het is nu uitgegroeid tot een website waarop bijna 800 000 sommen zijn gemaakt door 80 000 gebruikers volgens de Google statistieken.

Mis je iets of heb je een probleem ontdekt

Medisom is nu gebouwd naar mijn ideeën. Mis je iets. bv een soort sommen of kan er iets beter dan hoor ik dat graag. Ik bewaar in Medisom zo weinig mogelijk persoonlijk gegevens. Stuur daarom gewoon een email naar info@erikdukker.nl Vermeld als het over een som gaat de code rechts onder de som (bv me101/10). 

Algemene voorwaarden

De kosten voor de website kunnen voor een klein deel worden betaald met de kliks op de advertenties. Plus is bedoeld als aanvulling als je meer oefening nodig hebt. De kosten van plus heb ik laag gehouden. Ik lever geen service of restitutie voor dit bedrag. Je kunt Medisom alleen gebruiken zoals het is. Wil je Medisom alleen steunen doe dan een gift.

Ik ben fotograaf

Medisom is voor mij een goed doel. Ik ben eens opgeleid als IT-er en als wiskunde docent. Ik hoop verpleegkundigen te helpen met het rekenen wat door sommigen erg lastig lijkt te zijn. Als ik de kosten terug verdien dan is het goed genoeg.

Omdat te realiseren gebruik ik iDeal wat aangemerkt wordt als zakelijk. Daarom de volgende gegevens:

KvK 65460650 van EDUK.nl gevestigd aan de Heusdenhoutseweg 56 Breda

Bezoek is ongewenst en zinloos.